Erhverv

Energioptimering til virksomheder i København og Nordsjælland

Fast Elektriker til erhvervslivet

Hos SaBeL El-installationer er vi kendt for at løse alle typer af opgaver for erhvervslivet i Farum, Birkerød, Holte, Allerød og omegn. Vi har årevis lavet alle typer installationer for mindre, mellemstore og store virksomheder, som ønsker at optimere deres el eller “bare” have nye installationer m.m. Der er mange gode grunde til at få foretaget udskiftninger af el-installationerne i virksomhederne rundt omkring og der kan være penge at spare på lang sigt. Der kan også åbnes op for smartere systemer, overvågning og bedre alarmsystemer. Hos SaBeL El-installationer påtager vi os gerne de småopgaver, men laver dog også større opgaver som udskiftning til LED belysning, generel energioptimering, etablering af IHC-anlæg m.m.

Reducer energiforbruget i virksomheden

Reduceret energiforbrug og udgifter med en energioptimering i virksomheden. Der er god idé ift. miljøet og der er penge at hente i at omstille virksomheden til en grøn profil. Hos SaBeL El-installationer har vi udført energieftersyn og energioptimering i en masse virksomheder, som har ønsket gradvist eller komplet omstilling til de bæredygtige energikilder.

Optimeringerne af el-løsningerne i Jeres virksomhed kan også ske løbende, hvor I som virksomhed selv bestemmer hastigheden i hvor hurtigt eller hvor langsomt I overgår til mere bæredygtig energi. SaBeL El-installationer kan også installeres som totalløsning ved nybyggeri eller ved større renovering, ved indflytning i nye lokaler.